Alle diensten voor uw vastgoed in West- en Oost-Vlaanderen

Snel en eenvoudig uw keuringen aanvragen in West- en Oost-Vlaanderen?

Alvex is een team van jonge en gedreven experten die u bijstaan bij de opmaak van het asbestattest, het EPC, het keuringsattest van een elektrische installatie en tevens de waardebepaling van uw onroerend goed.


Bestel nu

Asbestattest

Vanaf 23 november 2022 is een asbestattest verplicht bij iedere verkoop (en zelfs bij iedere overdracht onder levenden, dus ook bij schenking e.d.) van constructies met een bouwjaar van vóór 2001. 

Vraag hier snel uw asbestattest aan. 


“Meer info”

EPC

Elk gebouw dient bij verkoop of verhuur te beschikken over een geldig energieprestatiecertificaat. Vanaf het ogenblik dat u publiciteit voert moet het attest reeds beschikbaar zijn. U dient de gegevens dan op te nemen in uw publiciteit.

Het EPC heeft als hoofddoel om mogelijke kopers of huurders vooraf over de energiezuinigheid van het gebouw te informeren. Vanaf 2022 moet bij verkoop het EPC voor een bestaand gebouw zijn opgemaakt in 2019 of later. Het EPC blijft 10 jaar geldig. Vanaf 1 januari 2023 is bij mede-eigendom tevens een ‘EPC gemeenschappelijke delen’ vereist vanaf 5 entiteiten.

Heeft u een EPC nodig of niet? Dit kunt u zelf opzoeken dankzij de EPC wegwijzer

“MEER INFO”

Elektrische Keuring

Een elektrische keuring is 25 jaar geldig en is verplicht bij het verkopen of (ver)bouwen van een woning.


“Meer info”

Schatting (Vlabel)

In het kader van een aangifte van nalatenschap, een schenking, verkoop, familieregeling, kan de waardebepaling van een onroerend goed vereist/nuttig zijn. 


“Meer info”

Webshop powered by Marcando